How to Build a Summer Capsule Wardrobe

Hvordan bygge en kapselgarderobe til sommersesongen

Å bygge en kapselgarderobe vil gi deg en variert og allsidig base i klesskapet, hvor du sømløst kan mikse og matche ulike plagg, forenkle det å kle seg om morgenen, og ikke minst, gjøre det enkelt å pakke til en ferietur i sommer. Nøkkelen til en vellykket kapselgarderobe er å velge plagg som er enkle å kombinere på ulike måter for å skape flere forskjellige antrekk til ulike anledninger. La oss utforske hvordan du kan kuratere din perfekte kapselgarderobe for sommersesongen med plagg fra SANSU.

1. Black Pearl Pants , 2. Black Pearl Top , 3. Amber Jacket , 4. Sienna Dress , 5. Anthea Dress , 6. Anine Top , 7. Pearl Pants , 8. Pearl Top , 9. Eloise Skirt , 10. Sophia Kjole , 11. Cassie Pants , 12. April Blazer White , 13. Effie Pants , 14. Effie Sleeveless Blazer , 15. Daria Top , 16. May Skjørt

Velg en nøytral fargepalett:
Start med å velge en fargepalett til kapselgarderoben din. Å velge en palett med nøytrale farger skaper et sammenhengende uttrykk, og gjør det enkelt å mikse og matche. De utvalgte plaggene fra SANSU er i elegante nøytrale fargenyanser, som sort, hvitt, beige og myke pasteller. Disse fargene er ikke bare tidløse, men også allsidige, og vil la deg skape en rekke antrekk uten for mye anstrengelse.

Invester i allsidige plagg:
Fokuser på allsidige plagg som er enkle å kle opp eller ned. Anthea Kjolen kan styles med flate sandaler eller loafers på dagtid, og kan kombineres med et par høye hæler og elegante smykker til kvelden. Daria Top er perfekt å bruke i lag-på-lag antrekk, og kan kombineres med både skjørt og bukser til ulike anledninger.

Miks og match:
Velg plagg som enkelt kan mikses og matches. Effie Bukser kan for eksempel styles med den matchende Effie Blazeren for å skape et elegant jobbantrekk, men passer like fint med Daria Top og et par sneakers for et avslappet helgeantrekk. May Skjørt er et tidløst baseplagg som passer like godt til hverdags som til en mer formell anledning, alt etter hvordan det styles og hvilket tilbehør man bruker.

Pass på å ha ulike snitt og silhuetter:
For å få maksimalt ut av en kapselgarderobe, er det viktig å inkorporere plagg med ulike snitt og silhuetter. Gå for en blanding av skreddersydde, løstsittende, lange, korte, figurnære og voluminøse plagg, sånn at du kan leke deg med snitt og volum for å skape forskjellige uttrykk. Ulike silhuetter lar deg skape et mangfold av antrekk som gjør garderoben din interessant og allsidig.

Husk å inkludere tilbehør:
Husk å inkludere vesker i ulike størrelser, noen forskjellige par sko både med og uten hæl, tidløse smykker, og et par sofistikerte solbriller. Tilbehør er en effektiv måte å kle et antrekk opp eller ned på, avhengig av anledningen, og det rette tilbehøret kan forvandle et enkelt antrekk til et elegant uttrykk.  

Prioriter komfort og kvalitet:
Invester i stoffer av høy kvalitet som puster godt, kan vaskes og er behagelige mot huden om sommeren. Gode alternativer for å sikre at du holder deg både komfortabel og stilig gjennom hele sesongen er tencel, lin, modal og viskose.

Ved å følge disse stegene og fokusere på allsidige plagg av høy kvalitet, kan du bygge en kapselgarderobe som ikke bare vil gjøre det lettere å kle seg om morgenen, men også sørge for at du alltid ser stilig og elegant ut, for enhver anledning.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.